Lemon Curd
Løsning
Sett farge på påsken med nydelig lemon curd
Ingredienser:
6 stk (100 g) eggeplommer
1 dl sitronsaft
1 dl (100 g) sukker
100 g smør (romtemperatur)
Gjør dette:
Ha smøret i en bolle.
2. Bland eggeplommer, sitronsaft og sukker i en vakuumpose.
Vakuumforsegl posen og stek i ovnen på et sous vide-program ved 83 °C i 25 minutter.
4. Åpne posen og hell røren over det romtempererte smøret og rør godt.
Sil ostemassen og la ostemassen komme ned til romtemperatur.
Slå på glasset og avkjøl.
7. Klar til servering umiddelbart eller opptil fem dager etter, hvis glassene er forseglet.
8. Ved servering toppes med bær etter sesong og smak.
Var denne artikkelen nyttig?
Relaterte artikler
- Hvordan hever du deigen i ovnen hvis den ikke er utstyrt med et spesialprogram?
- Vann renner ned på kjøkkengulvet under steking
- Hengsel i ovn sitter fast
- Slik bruker du pyrolytisk rengjøring på din Electrolux-ovn
- Hva betyr AssistedCooking-programnumrene på ovnens Explore LED-display?
- Ribbe i dampovn
- Slik bruker du AquaClean til å rengjøre din Electrolux-ovn
- Ovn viser feil F215 i display
- Ovnsklokken lar seg ikke stille inn
- Ovnen viser feil C1, C2, C3 eller C4