Lemoncurd
Løsning
Sett farge på påsken med en nydelig lemon curd!

Ingredienser:
6 stk (100 g) eggeplommer
1 dl sitronsaft
1 dl (100 g) sukker
100 g smør (romtemperatur)
Gjør dette:
Ha smøret i en bolle.
2. Bland eggeplommer, sitronsaft og sukker i en vakuumpose.
Vakuumforsegl posen og stek i ovnen på sous vide-program ved 83 °C i 25 minutter.
4. Åpne posen og hell røren over det romtempererte smøret og rør godt.
Sil ostemassen og la ostemassen komme ned til romtemperatur.
Slå på glasset og avkjøl.
7. Klar til servering umiddelbart eller opptil fem dager etter, hvis glassene er forseglet.
8. Ved servering toppes med bær etter sesong og smak.
Var denne artikkelen nyttig?
Relaterte artikler
- Ovnen med roterende bryter starter ikke
- Ovn lager lyd når jeg bruker varmluftsfunksjon - Electrolux
- Ovnsklokken lar seg ikke stille inn
- Ovnsklokken lar seg ikke stille inn
- Ovnsdisplay viser PYR
- Ovnen forårsaker at sikringer går
- Fjerning og montering av ovnsdør
- Slik bruker du pyrolytisk rengjøring på din Electrolux-ovn
- Hengsel i ovn sitter fast
- Dampkokingen fungerer ikke